Gedragstherapie volgen

Fijn dat je interesse hebt om gedragstherapie te volgen! Ik ben gespecialiseerd in ACT, een 3e generatie gedragstherapie die je helpt anders om te gaan met je gedachten en gevoelens. Waar ons gedrag vaak automatisch aangestuurd wordt door onze gedachten en gevoelens, helpt ACT-therapie jou om terug de regie te krijgen over je eigen leven, je minder te laten belemmeren door lastige gedachten en gevoelens en waardengerichte keuzes te maken. Hierdoor kunnen niet-functionele gedragspatronen worden doorbroken en ervaar je terug veel meer voldoening in je leven! 

Het verschil met klassieke gedragstherapie is dat we onze gedachten niet rechtstreeks proberen te veranderen, maar trachten te overstijgen, zodat ze minder invloed krijgen op je gedrag. Je hoeft immers niet naar je gedachten te luisteren om toch te doen wat belangrijk voor je is! 

Specialisatie in ACT

Online traject mogelijk

Loopbaanbegeleiding

Write your awesome label here.
Coaching / therapie

Heb je interesse in gedragstherapie?

Haal meer uit je leven door 3e generatie gedragstherapie te volgen

Door gedragstherapie te volgen bij ACT with wisdom, leer je nieuwe handelingen en vaardigheden die je leven verrijken. Mijn aanpak geeft je inzicht in je eigen denkwijzen en en gevoelswereld en helpt je hier constructiever mee om te gaan, zodat je een waardevol en voldoeninggevend leven kan uitbouwen en terug meer levenskwaliteit zal ervaren. 

Als integratief psychotherapeute en gedreven lifecoach in Sint-Job, bied ik naast persoonlijke sessies ook online gedragstherapie aan. Dit zorgt voor flexibiliteit en toegankelijkheid, waar je ook bent! Online gedragstherapie volgen kan zowel individueel als in groep. Ik combineerde alle inzichten en vaardigheden uit de wetenschappelijk onderbouwde ACT-training tot een eigen model: het wijsheidskompas. Dit omvat 8 essentiële kernprocessen die aan de basis liggen van mentaal welzijn en waar we gestructureerd mee aan de slag kunnen gaan. 

man op berg met rivier
tine kijkt naar bord

Zet vandaag nog de stap naar verandering

Wacht niet langer om de kwaliteit van je leven te verbeteren, al begrijp ik helemaal dat het soms spannend kan zijn om je hierbij te laten begeleiden. Een goede klik en vertrouwen voelen is dan ook essentieel. In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we aftoetsen of deze klik en het nodige vertrouwen aanwezig is en of (online) gedragstherapie volgen iets voor jou is. 

Wil je ontdekken hoe we samen jouw leven een nieuwe, positieve richting kunnen geven en hoe gedragstherapie volgen jou daarbij kan helpen?

Gratis e-book zelfvertrouwen

Onzekerheid ligt vaak aan de bron van heel wat belemmerende patronen zoals piekeren, uitstelgedrag, angst, pleasen of perfectionisme.
Download hier een boeiend interactief e-book en leer hoe het wijsheidskompas jou kan helpen onzekerheid te overwinnen
en voluit te leven vanuit je hart.

Vraag hier jouw exemplaar aan

Gemaakt met