Lifecoach in Antwerpen

Wil je graag de hulp inschakelen van een lifecoach in Antwerpen? Dan ben je van harte welkom! Het leven is een boeiend maar uitdagend proces, met veel mogelijke hobbels en obstakels. Dat veel mensen hierin vastlopen of mee worstelen is niet meer dan normaal, mensen zijn immers complexe wezens, onze context maakt het ons niet altijd gemakkelijk en we krijgen niet altijd de nodige handvaten en inzichten mee waarmee we kunnen leren navigeren door het leven. Met ACT with wisdom wil ik je graag deze houvast aanreiken. Zodat je een gelukkig leven vol voldoening kan uitbouwen dat helemaal bij jou past!

Veerkracht

Constructief omgaan met gevoelens, gedachten en de uitdagingen van het leven.

Verbinding
Empathisch in verbinding staan met jezelf, anderen en je omgeving.
Voluit genieten van het hier en nu.

Voldoening

Datgene doen wat écht belangrijk voor je is en je leven vervulling en zin geeft. 

Wat ik als lifecoach voor jou
kan betekenen

Als psychotherapeute en lifecoach in regio Brecht te Antwerpen, focus ik op het aanbieden van persoonlijke begeleiding en ondersteuning om je te helpen bij het vinden van balans en het bereiken van je doelen. ACT-training kan je hierbij helpen. Het is mijn missie om jou te ondersteunen in je reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

Beeld je eens in dat je echt helemaal vrij zou zijn? Vrij om helemaal jezelf te zijn, keuzes te maken die bij jou passen en je dromen te realiseren. Hoe zou het zijn om dingen makkelijker 'los' te kunnen laten? Om beter om te kunnen met kritiek en oordelen van anderen? Om niet perfect te moeten zijn en jezelf helemaal te omarmen zoals je bent? Om aandacht te besteden aan datgene wat er écht toe doet? En voluit te genieten van het hier en nu?

Empty space, drag to resize

"Hoe we omgaan met onze innerlijke wereld,
is dé belangrijkste sleutel tot succes, geluk en voldoening."

Write your awesome label here.
Therapie / lifecoaching

Individuele begeleiding

Ga ik je graag individueel aan de slag, dan bied ik je als integratief psychotherapeute en lifecoach in Sint-Job persoonlijke begeleiding die is afgestemd op jouw unieke situatie. Op basis van het wijsheidskompas werken we samen toe naar meer veerkracht, verbinding en voldoening. Ook alle aspecten uit de ACT-training kunnen hierbij aan bod komen.

Je bent van harte welkom in mijn gezellige thuispraktijk in Sint-Job, nabij Brecht te Antwerpen. Ook online gesprekken zijn mogelijk.
Empty space, drag to resize
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
online groepstraject

Het wijsheidskompas

Op zoek naar meer rust, vertrouwen, zin en voldoening?

Gedurende 10 weken neem ik je als psychotherapeute en lifecoach graag mee in een uiterst boeiend en life changing online groepstraject. Hierin zit ook een volledige ACT-training verwerkt! 

Het wijsheidskompas draait rond 8 essentiële kernprocessen die aan de basis liggen van mentaal welzijn. Het helpt je om een waardevol leven uit te bouwen, zelfbelemmerende patronen te doorbreken en flexibel om te gaan met alle uitdagingen die op je pad komen.

Doe je mee?

stressloos werken met passie

Loopbaanbegeleiding

Naast lifecoach en psychotherapeute ben ik ook loopbaancoach. Hierdoor kan je bij mij in Sint-Job ook terecht voor loopbaanbegeleiding via loopbaancheques. Worstel je met je job? Ervaar je veel stress? Dan is dit 'the place to be' om op een financieel voordelige manier stappen te zetten naar meer welzijn, plezier en voldoening in je werk. Ontdek snel alle mogelijkheden!

Geef je leven vandaag nog een positieve wending!

Wil je jouw leven een positieve draai geven en ben je op zoek naar een ervaren lifecoach in Antwerpen? Dankzij mijn specialisatie in 3e generatie gedragstherapie (ACT) help ik je snel op weg naar meer voldoening en levenskwaliteit. 

Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar meer geluk en welzijn! Ik kijk er alvast naar uit je te leren kennen.

Gratis e-book zelfvertrouwen

Onzekerheid ligt vaak aan de bron van heel wat belemmerende patronen zoals piekeren, uitstelgedrag, angst, pleasen of perfectionisme.
Download hier een boeiend interactief e-book en leer hoe het wijsheidskompas jou kan helpen onzekerheid te overwinnen
en voluit te leven vanuit je hart.

Vraag hier jouw exemplaar aan

Gemaakt met